Lieve woorden

Trots op deze mooie woorden!

Annemarije laat je direct op je gemak voelen. Ze neemt de tijd om je te leren kennen en gezellig een babbel te slaan. Tijdens het shooten geeft ze goede tips en laat ze je lachen om zo spontaan mogelijk op de foto te staan. De foto’s waren ook super snel klaar, wauw! Ik ben heel tevreden met het resultaat en kijk al uit naar onze volgende shoot.

Elien | Skilla Webdesign

www.skilla.be

Echt een fijne fotografe! Annemarije zorgt gezamenlijk voor een goede voorbereiding waardoor ze efficiënt werkt. Want vaak heb je als ondernemer niet zo veel tijd en wil je wel graag goed resultaat ; -) Annemarije doet wat ze belooft. Ik vind het echt een aanrader om haar te boeken! Via mijn insta @zijdar @zijdewinkel @september18 kan ik de foto’s nu delen. Ook zijn de geschikt voor mijn website. Heel fijn dus, zo’n nieuw portfolio aan foto’s. Dankjewel!

Sarah | Zijdar Silk

www.zijdar.nl

Fantastische fotograaf! Stelt je op je gemak, heeft een perfecte smaak voor leuke hoekjes en goede hoeken. Heel verrassend had ze ook een tas met leuke tools bij. Kun je in de zomer vast met een kerststerretje op de foto en kan je écht een tijdje vooruit met de foto’s. Heel blij met het resultaat.

Marissa | The Money Mate

www.themoneymate.nl

Dankzij Annemarije heb ik een hoop foto’s die goed uitstralen wat ik doe. Hiermee trek ik nieuwe klanten aan voor mijn bedrijf als webdesigner, omdat zij perfect kunnen zien wie en hoe ik ben.

Het maken van de foto’s vond ik eerst spannend, maar Annemarije stelde me goed op m’n gemak en gaf goede tips tussendoor hoe ik moest lopen en bewegen om natuurlijke foto’s te krijgen. We hebben een hele dag door Rotterdam gefietst naar allemaal mooie door haar uitgezochte locaties.

Ik kan voorlopig nog wel even vooruit met de hoeveelheid foto’s die ik heb ontvangen! Maar toch hebben we nu al een nieuwe ‘winter’ sessie gepland. Bedankt! 😃

Maaike | Maaike Maakt Merken

www.maaikemaaktmerken.nl

Als coach binnen mijn bedrijf True Blue company ben ik mijn eigen product. Ik wilde daarom graag een aantal goede foto’s hebben met de juiste uitstraling, die weergeven wat iemand kan verwachten wanneer hij of zij een gesprek met mij aangaat. Foto’s die mijn persoonlijkheid weergeven.

Annemarije heeft me hier ontzettend goed en fijn bij geholpen. Het viel me op hoeveel aandacht ze geeft aan een goede voorbereiding. Samen op zoek naar de juiste stijl, telefonisch nog even alles doornemen, handige tips die ze vooraf toestuurt. De fotoshoot verliep vervolgens ontspannen en gemakkelijk. Annemarije begeleidt bij het zoeken van de juiste poses en geeft het aan wanneer iets wel of niet werkt. Binnen no-time zat het er op en hadden we een mooie verzameling aan verschillende foto’s.

Binnen een dag ontving ik van Annemarije mijn foto’s. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! De stijl klopt, de uitstraling klopt, er is variatie in de foto’s en ik herken mijn persoonlijkheid er in terug. Precies wat ik hoopte.
Heel fijn samengewerkt met Oh zo mooi. En zeker niet voor het laatst

Corine | True Blue company

www.truebluecompany.nl

Annemarije nam echt de tijd om mooie en kwalitatieve foto’s te maken. Ze heeft goed met ons meegedacht en geluisterd naar onze wensen. We zijn super blij met het eindresultaat; de foto’s passen heel goed bij ons bedrijf! Het is precies wat we in gedachten hadden. Daarnaast zijn de foto’s ook gewoon hartstikke scherp en mooi bewerkt. 

Iris & Annika | Topvrouwen Branding

www.topvrouwenbranding.nl

Annemarije heeft voor mij foto’s gemaakt nadat ik begonnen ben met mijn eigen bedrijf. Normaal gesproken ben ik niet zo van de foto’s, maar wat zijn ze leuk geworden!

Annemarije zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, ze denkt aan alle details met omgeving en licht en daar komen hele mooie plaatjes uit. Handig te gebruiken voor promotie en gewoon – als je een foto nodig hebt. Dus zeker aan te raden als je opzoek bent naar zakelijke portretten! 😃

Morgann | Imogenproductions

www.maaikemaaktmerken.nl

Ik ben erg blij met de foto’s die Annemarije van mij gemaakt heeft, ze zijn perfect voor mijn website en social media. Annemarije bereidt de shoot goed voor: locatie, stijl van foto’s die je wil en je krijgt een leuk e-book met allemaal tips. Annemarije is ontzettend aardig en stelt je tijdens de shoot erg op je gemak. Ze nam rustig de tijd om foto’s te maken, zodat ze er zeker van was dat ik de foto’s had die ik graag wilde. Kortom: echt een aanrader! Ik hoop binnenkort nog eens voor je camera te staan Annemarije!

Lisette | Formuleerfabriek

www.formuleerfabriek.nl

Een kort krachtig uurtje was de photoshoot met Annemarije. Ik had gekozen voor de portretshoot, dit is een echte aanrader als je content wilt voor je bedrijf. In een uur hebben we veel verschillende foto’s kunnen schieten op een locatie! Super fijn.

Annemarije geeft je aanwijzingen en heeft snel door wat wel of niet bij je werkt. Ik heb de photoshoot als prettig ervaren! Ik ben erg blij mee het resultaat!

Robin| Jouw online marketeer

www.jouwonlinemarketeer.nl

Als videograaf en social media marketeer ben ik vaker achter de camera te vinden dan ervoor, waardoor ik het altijd wat lastig blijf vinden om model te staan. Het is voor mij dan ook heel belangrijk dat de fotograaf mij op mijn gemak weet te stellen en mij aanwijzingen geeft. Annemarije heeft dit top gedaan. Al snel voelde ik mij op mijn gemak, kreeg ik aanwijzingen en was de shoot heel relaxt en bovenal heel erg leuk! De shoot vond ik dus al fantastisch en het resultaat had ik al snel binnen. Annemarije heeft mij weten vast te leggen hoe ik ben en wat ik wil uitstralen. Nu heb ik weer frisse nieuwe foto’s voor op mijn website en op mijn socials. Dank Annemarije!

Manon| Modern Story

www.modernstory.nl

Annemarije heeft alles wat je wil van een goede fotograaf. Ze is super fijn in de omgang en denkt echt met je mee. Zelfs de voorbereiding was tot in de puntjes verzorgd waardoor ik eigenlijk wel vrij relaxt was. Verder was het een mooie locatie, goede sfeer en had ik mijn foto’s ook nog eens heel snel in huis. Ik ben super blij met het resultaat en kom zeker nog eens terug!

Roella| Focus Assistant

Een leuke gezellige fotoshoot, dat was het die vrijdagochtend in december. Ik had graag nieuwe branding foto’s. En kwam via Instagram in contact met Annemarije. Na de gezellige fotoshoot kreeg ik al heel snel een preview en binnen 2 weken had ik de foto’s ontvangen.. Super kwaliteit! Ik ben er heel blij mee.

Marjolein| Health coach

www.healthcoachmarjolein.nl

Afgelopen voorjaar mocht ik de gelukkige winnaar zijn van de winactie op Instagram van Annemarije. Ik won een fotoshoot! Wauw, te gek 😍. Ik koos voor een beeldbank shoot zodat ik de foto’s kon gebruiken voor mijn instagram account, een zakelijke shoot maar dan wel heel persoonlijk. Voor de shoot nam ik meerdere outfits mee en wat accessories. We deden de shoot in Rotterdam op twee lokaties (Lot & Daan en Bokaal). Allereerst dronken we iets om even kennis te maken. Annemarije is een heel open en lief persoon waarbij ik mij direct op m’n gemak voelde. Ze gaf hele duidelijke en simpele aanwijzingen zodat ik beter houding wist te geven voor de camera. Ik voel me niet zo heel snel op m’n gemak wanneer een onbekende mij fotografeert, dat zie je dan ook terug aan de niet echte lach. Gelukkig had ik daar geen last van bij Annemarije en heeft ze ontzettend veel prachtige foto’s van mij weten te maken.

Nog steeds heb ik foto’s van deze shoot die ik nu nog plaats op instagram. Heel erg waardevol! In de toekomst zou ik zeker gebruik willen maken van Annemarije haar talent. Dus of ik haar aan kan raden? Jazeker, absoluut! Kijk maar eens op instagram welke mooie plaatjes ze schiet van gezinsshoots en andere beelbankshoots. Dan snap je precies wat ik bedoel.

Fleur| Fleurbeautytips

www.fleursbeautytips.nl

Prachtige foto’s, supersnel en op een andere manier waren het leuke en niet geforceerde momenten. Aanrader!!

Edwin| Jumbo Ten Brink

www.tenbrinkfood.com

Annemarije heeft supermooie foto’s gemaakt van het restaurant van mijn man: Catootje aan de Markt. Ze luisterde goed naar onze wensen en werkte professioneel en efficiënt. We zijn superblij met het resultaat! De foto’s staan inmiddels op de website en boekingssites zoals tripadvisor en TheFork. Volgende keer schakelen we haar zeker weer in!

Nogmaals bedankt voor de mooie foto’s en fijne samenwerking 

Marieke| Catootje aan de Markt

www.catootjeaandemarkt.nl

Annemarije heeft supermooie foto’s gemaakt voor mijn bedrijf. Het is heel fijn om met haar samen te werken. Ze denkt met je mee, heeft oog voor detail en weet alles perfect vast te leggen. Het resultaat is fantastisch! Echt een aanrader om foto’s te laten maken door Oh zo mooi!

Yvonne| Haarsterk

www.haarsterk.nl

Een hele fijne shoot gehad samen met Annemarije. Wij hadden een gezinsshoot waar je toch ook de nodige voorbereidingen voor moet treffen.

Hiervoor heb ik op verzoek een Pinterest pagina aangemaakt zodat Annemarije wist wat voor soort foto’s ik wilde hebben.
En het eindresultaat is fantatisch!! Dit was voor ons de 2de keer met Annemarije en wat ons betreft zeker niet de laatste!!
Ga zo door! Want de foto’s zijn……Oh Zo Mooi

Priscilla| Gezinsshoot

Wat hebben wij een leuke middag gehad samen met Annemarije. Ze is zo leuk met de kinderen en weet je echt te laten lachen. We hebben er echt een leuke collectie aan foto’s erbij!

Super bedankt dat je ons gezin zo wilde vastleggen. En ik raad iedereen aan om een shoot bij haar te boeken 📸😁

Kimberly| Gezinsshoot

Aah wat zijn de foto’s mooi geworden zeg, wauw!! 😍😍 Echt helemaal compleet ook, alles wat ik een beetje in gedachten had haha. En zelfs geen enkele foto waarvan ik denk ‘nou, hier sta ik echt niet leuk op’. En dat zegt nogal wat haha 😂. Super blij mee!

Samantha| Samantha Smit fotografie

www.samanthasmitfotografie.nl

Super leuke foto’s!! We hebben de foto’s gezien en zijn er super blij mee!! Ze zijn hartstikke leuk en mooi geworden! Dank je wel! Wij vonden het ook leuk om jou te ontmoeten en nogmaals bedankt voor de mooie foto’s!! Liefs Brigitte

Brigitte| Newborn

Super gaaf! Wauw… Ik word hier zo blij van! Ook met de juiste kleuren, het licht niet mega omhoog getrokken. Zoals het is bij ons. Echt Super.

Groetjes Kelly

Kelly| DS Patisserie

www.dspatisserie.nl

Professioneel EN gezellig! Mooie foto’s en heel snel binnen. Ik zocht een fotograaf die mijn werk (airco’s) goed in beeld kon brengen. Annemarije heeft voor mijn website veel bruikbaar materiaal geleverd! Thanks

Harmen| HN klimaattechniek

wwwHNklimaattechniek.nl

Graag help ik jouw met unieke foto’s

 

Download hier je gratis beeld!

Het enige wat je moet doen is je e-mailadres even opgeven.

You have Successfully Subscribed!