Portretshoot | Robin

Eigenaresse van Jouw online Marketeer | Robin helpt jou om online beter zichtbaar te worden. Haar specialiteit is Social Media marketing.

Vind je op de foto gaat een beetje spannend, is het wel iets voor jou of wil je eerst kijken wat het resultaat wordt? Dan een portret shoot ideaal! Via een mini shoot krijg je een kijkje achter de schermen en kan bepalen of je op een later moment toch een grotere shoot wilt.

Robin is creatieve ondernemer, marketeer en heeft haar eigen bedrijf. Ik fotografeerde haar op één van mijn favoriete plekjes in Rotterdam! Bij een portret fotoshoot vind ik het belangrijk dat de foto’s spontaan zijn, toegankelijk en dat je op de foto overkomt zoals je echt bent. Op die manier spreek je klanten aan die ook echt bij jou passen! De foto’s gebruikt Robin voor haar social media en op haar adreskaartje!

 

Dit is wat Robin er zelf over zei:

“Een kort krachtig uurtje was de fotoshoot met Annemarije. Ik had gekozen voor de portret shoot, dit is een echte aanrader als je content wilt voor je bedrijf. In een uur hebben we veel verschillende foto’s kunnen schieten op een locatie! Superfijn.

Annemarije geeft je aanwijzingen en heeft snel door wat wel of niet bij je werkt. Ik heb de fotoshoot als prettig ervaren! Ik ben erg blij mee het resultaat!”

De voorbereiding van deze shoot gaan per email, samen spreken we een datum af en ik ga op zoek naar een locatie die bij jou past! Maar vind jij het fijner om even te bellen, dan kan dat natuurlijk ook! Achteraf krijg je van mij de beelden bewerkt in mijn stijl, inclusief zwart/wit foto’s.

De tekst gaat onder de foto’s door.

Spreekt deze shoot je aan en zou je graag vergelijkbare foto’s willen voor jouw website en social media, dan is de portret shoot perfect voor jou! Wil je meer weten hoe het is met mij als fotograaf? Klik dan hier. Ik kijk er naar uit om je te spreken!

Is het jouw tijd om te schitteren?