Jaarrond shoot | Maaike

Eigenaresse van Maaike Maaikt Merken | Maaike helpt jou aan een merk dat perfect uitstraalt wie jij bent of een prachtige website!

Hoe ziet een complete personal branding jaarrond shoot eruit? Goed dat je op deze blog terecht bent gekomen want hier krijg je alle antwoorden en kan je de beide shoots van Maaike Maakt Merken zien!

Ben jij veel online te vinden omdat jij jouw klanten werft via de socials, dan moet je zelf veel posten! Naast de kei scherpe teksten die je schrijft zorgen de sprekende foto’s dat klanten jou zien! En hee daar heb je veel foto’s voor nodig dus dan kom ik om de hoek kijken met mijn jaarrond fotoshoot pakket.

Als drukke ondernemer wil je je focussen op je corebusiness en niet te vaak model spelen toch? Daarom schieten we mijn jaarrond pakket in 2 fotoshoots! In de donkere maanden pakken we de seizoenen herfst en winter, zodra de zon schijnt schieten we de beelden voor het voorjaar en de zomer. Zo werken we efficiënt en kan jij je bezighouden met waar je echt goed in bent!

Tijdens een brainstorm call bedenken een plan dat voor jou werkt, waar en wanneer we gaan fotograferen. We creëren samen een Pinterestbord en je krijgt van mij een Styleguide met de tips om je fotoshoot voor te bereiden. Er is veel aandacht voor jouw merk en bedrijf.

Zomer editie

De tekst gaat onder de foto’s door.

Winter editie

De tweede shoot is al een stuk comfortabelere want je bent de camera en mij gewend. Na elke shoot ontvang je van mij een online galerij en mag je zelf de leukste foto’s selecteren die ik vervolgens bewerk in mijn signatuur stijl.

Spreekt deze shoot je aan en zou je graag jaarrond ontzorgd willen zijn met voldoende foto’s voor jouw website en social media, dan is de jaarrond shoot perfect voor jou! Wil je meer weten hoe het is met mij als fotograaf? Klik dan hier. Ik kijk er naar uit om je te spreken!

Is het jouw tijd om te schitteren?