Beeldbank | Marjolein

Eigenaresse van Health coach Marjolein | Marjolein is gespecialiseerd in emotie-eten, voeding bij onregelmatige werktijden, sportvoeding.

Hoe ziet een complete personal branding beeldbank shoot eruit? Goed dat je op deze blog terecht bent gekomen want hier krijg je alle antwoorden en kan je de hele shoot van Health coach Marjolein zien!

 

Marjolein wilde graag foto’s die bij haar bedrijf passen dus dat moest in de keuken worden! Ze had al meerdere portret shoots gedaan maar dat sluit niet volledig aan bij wat ze wilde uitstralen. Omdat ze het zelf altijd prettig vindt om het gezicht achter een bedrijf te zien, wilde ze dit ook voor haar eigen merk.  Samen zijn we op zoek gegaan naar de perfecte keuken die de juiste (lichte) sfeer zou geven.

In de voorbereiding hebben we een brainstorm call gehad waarin ik luisterde wat de wens is van Marjolein. Samen maakte een Pinterestbord om onze ideeën voor de shoot te verzamelen. Daarna was het nog paar mailtjes over een weer voor de laatste details en vragen.

Een tas vol heerlijke producten, dat was wat mij het eerste op viel. Tijdens de fotoshoot maakte Marjolein een heerlijk ontbijt en een gezonde salade, die helemaal past in haar voedingsadvies. Ook heeft Marjolein diverse kleding wissels gedaan om een goed gevarieerd eindbeeld te krijgen. Zo kan ze echt maanden vooruit zonder dat elke foto hetzelfde eruitziet.

We fotograferen, we kletsen, we lachen, we bepalen de kleding, we verzamelen de props en maken prachtige foto’s. Wat een heerlijke dag, kijk je mee?

De tekst gaat onder de foto’s door.

Fotoshoot boeken voor jouw bedrijf? Lees de reviews met mij als fotograaf via deze pagina. Heb je interesse om een beeldbank te laten maken voor jouw bedrijf? Het pakket vind je via deze pagina of stuur een berichtje. We bespreken wat je wensen zijn, waar je tegenaan loopt en of ik je daarbij kan helpen. Ik kijk er naar uit om je te spreken! 

Is het jouw tijd om te schitteren?

Een leuke gezellige fotoshoot, dat was het die vrijdagochtend in december. Ik had graag nieuwe branding foto’s. En kwam via Instagram in contact met Annemarije. Na de gezellige fotoshoot kreeg ik al heel snel een preview en binnen 2 weken had ik de foto’s ontvangen.. Super kwaliteit! Ik ben er heel blij mee.

Marjolein | Health coach

www.healthcoachmarjolein.nl