Personal Branding Shoot | Fleur van Fleursbeautytips

Wat was dít een gave shoot! Samen met Fleur dook ik tweede Pinksterdag de stad in. Een thuiswedstrijd! Als fotograaf in Rotterdam word ik meer dan enthousiast van mooie plaatjes schieten in mijn eigen stad.

Fleur had de styling en kleding helemaal onder controle. Tussen het fotograferen door hees zij zichzelf op de wc steeds weer in een nieuwe outfit. Zo konden we lekker snel weer door naar de volgende locatie en hebben we dus heel veel afwisseling in de foto’s.

Het doel van deze fotoshoot was het maken van een beeldbank voor Fleur’s blog. Ze schrijft over haar dagelijks leven en geeft haar lezers beautytips op – hoe kan het ook anders – haar website fleursbeautytips.nl. De foto’s uit deze personal branding shoot kan ze gebruiken voor haar blogs en als posts op Instagram. Dat ziet er professioneel uit én zorgt ervoor dat ze nooit verlegen zit om beeldmateriaal.

Benieuwd naar wat zij schreef over onze shoot? Houd haar blog in de gaten!

Wil jij ook zulke gave foto’s van jezelf? 

Ik koos voor een beeldbank shoot zodat ik de foto’s kon gebruiken voor mijn Instagram account, een zakelijke shoot maar dan wel heel persoonlijk. Voor de shoot nam ik meerdere outfits mee en wat accessoires. Allereerst dronken we iets om even kennis te maken. Annemarije is een heel open en lief persoon waarbij ik mij direct op m’n gemak voelde. Ze gaf hele duidelijke en simpele aanwijzingen zodat ik beter houding wist te geven voor de camera. Ik voel me niet zo heel snel op m’n gemak wanneer een onbekende mij fotografeert, dat zie je dan ook terug aan de niet echte lach. Gelukkig had ik daar geen last van bij Annemarije en heeft ze ontzettend veel prachtige foto’s van mij weten te maken.

Heel erg waardevol! In de toekomst zou ik zeker gebruik willen maken van Annemarije haar talent. Dus of ik haar aan kan raden? Jazeker, absoluut! Kijk maar eens op Instagram welke mooie plaatjes ze schiet van andere beeldbankshoots. Dan snap je precies wat ik bedoel.

Fleur | Fleursbeautytips

www.fleursbeatytips.nl