Privacyverklaring

 

Gegevens van Oh zo mooi fotografie:
– Oh zo mooi
– Hooftstraat 30
– 2662 BD Bergschenhoek
– ohzomooi@hotmail.com
– www.ohzomooi.com
– 06-23947796
– KvK 37370777

 

Welke gegevens worden verzameld:
– Algemene persoonsgegevens
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres

– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt. Bijvoorbeeld door een contactformulier in te vullen, in correspondentie, telefonisch of tijdens een kennismakingsgesprek.

Bij een boeking van een fotoshoot wordt gevraagd wat jouw wensen zijn omtrent de fotosessie en wordt gevraagd om een vragenlijst in te vullen. Zo leg ik jouw wensen voor de fotosessie vast. In het kader van die wensen vraagt Oh zo mooi fotografie, naast jouw naam en e-mailadres, ook om jouw adresgegevens en telefoonnummer. De adresgegevens worden gebruikt zodat ik bij thuis sessies weet waar de fotoshoot plaatsvindt en tevens om de producten behorende bij de diensten te kunnen afleveren. Tevens zijn de naam en adresgegevens van belang voor een volledige en geldige factuur.

Het telefoonnummer dient als optie ter communicatiemiddel voorafgaand aan de fotosessie, mochten we elkaar niet kunnen bereiken per mail. Met deze informatie kan ik makkelijker inschatten welke werkwijze passend is. In het contactformulier geef je tevens zelf aan of je graag wilt worden aangemeld voor de nieuwsbrief van Oh zo mooi fotografie.

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Oh zo mooi fotografie heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Oh zo mooi fotografie kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

De foto’s die in opdracht voor jou worden gemaakt zijn ook bijzondere persoonsgegevens. Zonder deze vorm van persoonsgegevens kan Oh zo mooi fotografie geen eindproduct (foto’s) leveren en is een overeenkomst niet mogelijk. Oh zo mooi fotografie zal expliciet toestemming vragen voor het verzamelen en delen van deze bijzondere persoonsgegevens.

Wil je de betreffende gegevens niet delen met Oh zo mooi fotografie? Dan kan de samenwerking helaas geen doorgang vinden. De gegevens zijn noodzakelijk om de diensten uit te voeren en producten af te kunnen leveren.

 

Worden mijn gegevens gedeeld of bewaard?

De gegevens komen na het invullen van het contactformulier direct in de mailbox van Oh zo mooi fotografie. Daar vormen ze samen een klantenbestand en tevens de administratie. De gegevens worden minstens een jaar na de fotosessie in de mailbox van Oh zo mooi fotografie opgeslagen. Jouw gegevens worden beschermd door een sterk wachtwoord zowel op WiFi verbinding, de computer als de mailbox van Oh zo mooi fotografie. Bij het schrijven van een blogbericht op de website over een fotosessie worden enkel de voornamen en indien daar toestemming voor is verleend.

Oh zo mooi fotografie zal jouw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Voor de Belastingdienst is iedere ​ondernemer wettelijk verplicht de basisgegevens voor zijn administratie 7 jaar te bewaren.

Foto’s die in opdracht zijn gemaakt, worden met toestemming voor onbepaalde tijd op de website van Oh zo mooi fotografie geplaatst. Daarnaast worden de foto’s in ieder geval 2 jaar bewaard op mijn computer. De foto’s worden bewaard zodat klanten ook gebruik kunnen maken van een back-up, mochten zij foto’s onbedoeld verliezen.

 

Google Analytics en Facebookpixel
Oh zo mooi fotografie gebruikt webanalyse service Google Analytics om statistieken bij te houden. Dit geeft inzicht in hoe bezoekers de website van Oh zo mooi gebruiken en maakt het mogelijk om de site te verbeteren. Google Analytics maakt gebruik van `cookies’ (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google zal jouw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. De gegevens die Oh zo mooi fotografie op deze manier verkrijgt blijven dus anoniem. Je kunt het gebruik van cookies weigeren door in jouw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen je er echter op dat je in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Oh zo mooi fotografie gebruikt cookies niet om bezoekers te identificeren, maar uitsluitend om de website te kunnen verbeteren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is van groot belang. Ik zorg ervoor dat uw gegevens goed beveiligd zijn. Ik pas de beveiliging regelmatig aan en let goed op wat er mis kan gaan. De website www.ohzomooi.com maakt gebruik van een betrouwbare SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Welke rechten heb ik? 
Je hebt ten alle tijde het recht om jouw eigen gegevens in te zien, te corrigeren en aan te vullen of op verzoek te laten verwijderen. Verzoeken kan je indienen per mail via ohzomooi@hotmail.com. Ook bestaat het recht op dataportabliliteit: je mag jouw eigen gegevens, gedeeld met Oh zo mooi, opvragen en delen met andere organisaties. Tevens heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je niet tevreden bent over de manier waarop Oh zo mooi met jouw persoonsgegevens omgaat.

Download hier je gratis beeld!

Het enige wat je moet doen is je e-mailadres even opgeven.

You have Successfully Subscribed!