Werkwijze

Gezinsfotografie

Ken je die statige familieportretten waar de koninklijke familie nog een puntje aan kan zuigen? Ja – daar wordt natuurlijk niemand vrolijk van. Bij mij geen geforceerde glimlach en perfecte plaatjes. Ik zet jullie als gezin op de foto zoals jullie in werkelijkheid zijn. Ongedwongen, relaxt en met veel plezier. Het mooie aan zo’n fotoshoot met het gezin is dat we een locatie kunnen kiezen waar iedereen het beste uit de verf komt, zoals in de duinen of in het bos.

Investering

€199,-

(tot 5 personen, extra personen op aanvraag)

Bij de gezinsshoot krijg je

 

  • Een fotoshoot van minimaal 60 minuten
  • 40 tot 50 bewerkte foto’s in hoge resolutie
  • Een online galerij om alle foto’s te bekijken
  • Een styleguide met tips voor de kleding
  • Een onbetaalbare herinnering

How it works

Na ons eerste contact krijg je een vragenlijst of nemen we alles telefonisch door. Daarna ga ik op zoek naar de perfecte locatie die bij jullie wensen past! Jullie krijgen mijn Styleguide met dé beste tips om de shoot voor te bereiden. Tijdens de shoot nemen we alle tijd en gaan we rustig te werk.

Na de shoot ben ik net zo nieuwsgierig naar de beelden als jullie. Daarom stuur ik binnen een paar dagen al een preview. Het complete resultaat volgt binnen 2 weken. Weet je wat ik stom vind? Achteraf foto’s kopen! Daarom krijg je bij mij alle geselecteerde foto’s bewerkt en in hoge resolutie.

Mag ik voor jullie een waardevolle set herinneringen maken?

Wat hebben wij een leuke middag gehad samen met Annemarije. Ze is zo leuk met de kinderen en weet je echt te laten lachen.
We hebben er echt een leuke collectie aan foto’s erbij! Super bedankt dat je ons gezin zo wilde vastleggen.
Ik raad iedereen aan om een shoot bij haar te boeken 📸😁

Kimberly | Gezinsshoot

Tarieven vermeld op de website zijn inclusief btw en reiskosten binnen een straal van 10 km vanaf (2662 BD) Bergschenhoek. Buiten deze straal bedragen reiskosten € 0,25 per gereden kilometer. Foto’s worden gebruikt voor mijn portfolio. Indien je liever niet hebt dat de foto’s worden gedeeld kun je dit voor de fotoshoot per e-mail kenbaar maken. Zie tevens mijn Algemene voorwaarden.

Mijn stijl & manier van werken

 

Mijn foto’s zijn natuurlijk en ongepolijst. Dat begint al bij de locatie: het liefst fotografeer ik buiten of in fotogenieke koffiezaken en restaurants. Die unieke hoeken en steegjes nemen meteen zoveel sfeer met zich mee. Daar kan geen studio aan tippen!

Tijdens de shoot zorg ik ervoor dat je op je gemak bent. Ik ben zelf rustig en dat helpt om anderen te laten ontspannen voor de lens. Ook de omgeving kun je dan makkelijk loslaten: meestal ben ík degene die opvalt in al die onmogelijke posities! Jij kunt gewoon lekker je ding doen. De leukste foto’s komen uit een spontaan dansje of een onverwachte grap. Houd ik van. Dan ben je écht jezelf!

Na afloop van de shoot bewerk ik de foto’s in mijn signature stijl: licht, fris en jong. De heldere gloed in mijn foto’s zorgt voor een zacht en speels effect. Photoshop gebruik ik alleen voor kleine vlekjes – niet voor dikkere billen of een strak gezicht. Schoonheid is echtheid, toch?

Download hier je gratis beeld!

Het enige wat je moet doen is je e-mailadres even opgeven.

You have Successfully Subscribed!